Aanbiedingen Geld

In de Categorie Geld vindt u Aanbiedingen, Kortingen en Kortingscodes m.b.t :

Beleggen, Goede doelen, Lenen & sparen, Pensioen, Geld tips, Verzekeringen, Werken, Zakelijk

elektra, electra

Energiecollectief

Collectief Energie is goedkoper

De één- en driejarige pakketten hebben aantrekkelijke premies en een zeer scherpe welkomstkorting. Hierdoor is dit aanbod vrijwel altijd het goedkoopste in de markt. Met Prepaid energie kunnen jouw bezoekers kiezen voor maximale flexibiliteit. EnergieFlex is de trotse hoofdsponsor van voetbalclub N.E.C.
energie 150 welkskorting

Qurrent

Uitsluitend groene stroom

Het eerste energiebedrijf dat energie tegen inkoopprijs aanbiedt. Wij verdienen niets aan het verbruik van de klant. Alle stroom is afkomstig van Nederlandse windmolens. Ons aardgas is 100% CO2 gecompenseerd.
gas, elektra

NUON

De energieleverancier van Nederland

met meer dan 2,8 miljoen klanten. Cadeau naar keuze.
elektra gas

Minder.nl

Gas en elektra voor ZZP-ers en MKB

Minder.nl is het zakelijke online energieplatform waarop zowel ZZP’ers als MKB’ers het beste energieaanbod kunnen vergelijken en direct in 2 minuten kunnen contracteren.
auto lease

Athlon

Private Lease

Privé lease klanten genieten van scherpe prijzen, gunstige voorwaarden en bekwame dienstverlening. Athlon is één van de marktleiders.
auto financieren

Financierenzondercijfers.nl

"Stop met dromen, start met rijden"

Vele ondernemers, ZZP-ers en MKB,  die elders worden afgekeurd zijn bij ons binnen 24 uur vaak goedgekeurd. Waar (startende) ondernemers die een (bedrijfs)auto zoeken vaak te horen krijgen dat ze onvoldoende omzet hebben, kan financierenzondercijfers.nl wel financieren.
private lease

ikrij.nl

Private Lease

IKRIJ.NL is een toonaangevende Private Leasemaatschappij met oog voor persoonlijk contact en concurrerende maandprijzen. Wij bezorgen onze klanten zorgeloze mobiliteit voor een scherpe prijs per maand! Bijvoorbeeld: VW UP € 194,- p/mnd,
prive auto leasen

MijndomeinAuto

Particulier auto leasen Nieuw of Occasion

Transparante private lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden.

Yarden Uitvaartverzekeringen

Onze uitvaartconsulenten staan u graag bij als u alvast wilt nadenken over de invulling van uw eigen uitvaart. Ze hebben veel ervaring en helpen u met het in kaart brengen van de uitvaartwensen. Uitvaart verzekering afsluiten? Zie kosten en vergoedingen. Yarden ondersteunt en inspireert nabestaanden bij het organiseren van een begrafenis of crematie.
halveer je premie

Deck – Verzekeringen -50%

Voor ‘smart ones’, mensen die slimmer willen verzekeren

75% van alle claims bij de verzekeraars zijn onder de € 1.000. Dat maakt verzekeren ingewikkeld en duur. Dat kan anders! Korting tot wel 50%.  All-in-een polis voor je inboedel-, aansprakelijkheid-, opstal- en doorlopende reisverzekering.
reisverzekering allianz

Reisverzekering Allianz Global

Wereldwijd marktleider

van reisverzekeringen en (pech)hulpverlening! Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit, servicegerichtheid en betrouwbaarheid.

 

Altijd op de hoogte...

...van onze wekelijkse aanbiedingen.