Aanbiedingen Geld

sale

Financieerdirect gebruikte auto

Zoekt de auto en de financiering

Daarbij staat de klant centraal. Door het directe en snelle contact krijgt de klant zijn gewenste auto en de beste financiering. Met de expertise van de lease adviseurs in banken en auto’s, kan er gefinancierd worden zonder cijfers. Voor ZZP-ers en ondernemers.
auto leaseback

Sale & Lease back

Sale and Leaseback

Slimleasen biedt ondernemers die een koopauto hebben de mogelijkheid om deze om te zetten naar een Financial Lease auto om snel extra vermogen vrij te spelen. Ondernemers/ZZP-ers kunnen blijven rijden in hun eigen auto en beschikken direct over extra vermogen voor de onderneming.
bankrekening openen, creditcards

Bunq – Bank

Sign up in 5 minutes your Bankaccount

Bunq biedt zowel bankrekeningen als groene creditcards aan. Jouw bezoekers hoeven niet te wisselen van bank om gebruik te maken van de Bunq Green Card. Zij krijgen een prachtige RVS pas en steunen een groenere wereld. Geen kredietchecks. Wij verkopen jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden.
groene stroom

Pure Energie

Benoemd tot groenste energiebedrijf.

Pure Energie is een vernieuwend en puur Nederlands energiebedrijf. Wij bouwen windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom uit deze projecten verkopen we rechtstreeks aan onze klanten. Hierdoor zijn wij dé groenste energieleverancier van Nederland en zijn we benoemd tot groenste energiebedrijf.
Beleggingspanden

Beleggingspanden

Solide rendement op uw vermogen

Sinds 1998 gespecialiseerd in de verkoop van beleggingsvastgoed. Ons ervaren team levert volledige verkoopbegeleiding tot aan de notaris. Door effectief en transparant handelen ontvangt u de beste prijs voor uw beleggingspand.
bank deposito

Savedo

Hoge deposito rente

Imprebanca:  5 Jaar: 1,3%, 3 jaar 1,15% M.i.v. jan 2020. Savedo bemiddelt in deposito's van banken uit de Europese Unie, volgens EU-richtlijnen gedekt tot € 100.000 per klant per bank. Via de website en online bankieren van Savedo opent en beheert de klant volledige gratis zijn deposito's in de Nederlandse taal.
leningen

Kredietspotter

Geld lenen?

KredietSpotter heeft reeds vele Nederlanders geholpen aan de meest voordelige lening ten behoeve van de aanschaf van een nieuwe auto of keuken. Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte.
elektra leverancier

Vattenfall

Cadeau naar keuze bij stroom en gas

Vattenfall is de energieleverancier van Nederland met meer dan 2,8 miljoen klanten.
auto leasen

Auto Leasen, Private Lease

Uitgegroeid tot de meest transparante private lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Profiteer van scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden!
auto kopen

Auto.nl

Auto online kopen

Klanten bestellen online en krijgen hun nieuwe of gebruikte auto voor de deur afgeleverd. 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Door een actieve samenwerking met 138 dealers kunnen klanten door heel Nederland terecht voor service, garantie en onderhoud. Private lease en financieringen behoren ook tot de mogelijkheden. Selectie van de voorraad van dealers van de Louwman Dealer Group en de Broekhuis Groep  bestaat uit bijna alle automerken die in Nederland verkrijgbaar zijn.
elektra, electra

Energiecollectief

Collectief Energie is goedkoper

De één- en driejarige pakketten hebben aantrekkelijke premies en een zeer scherpe welkomstkorting. Hierdoor is dit aanbod vrijwel altijd het goedkoopste in de markt. Met Prepaid energie kunnen jouw bezoekers kiezen voor maximale flexibiliteit. EnergieFlex is de trotse hoofdsponsor van voetbalclub N.E.C.
energie 150 welkskorting

Qurrent

Uitsluitend groene stroom

Het eerste energiebedrijf dat energie tegen inkoopprijs aanbiedt. Wij verdienen niets aan het verbruik van de klant. Alle stroom is afkomstig van Nederlandse windmolens. Ons aardgas is 100% CO2 gecompenseerd.
gas, elektra

NUON

De energieleverancier van Nederland

met meer dan 2,8 miljoen klanten. Cadeau naar keuze.
elektra gas

Minder.nl

Gas en elektra voor ZZP-ers en MKB

Minder.nl is het zakelijke online energieplatform waarop zowel ZZP’ers als MKB’ers het beste energieaanbod kunnen vergelijken en direct in 2 minuten kunnen contracteren.
auto lease

Athlon

Private Lease

Privé lease klanten genieten van scherpe prijzen, gunstige voorwaarden en bekwame dienstverlening. Athlon is één van de marktleiders.
auto financieren

Financierenzondercijfers.nl

"Stop met dromen, start met rijden"

Vele ondernemers, ZZP-ers en MKB,  die elders worden afgekeurd zijn bij ons binnen 24 uur vaak goedgekeurd. Waar (startende) ondernemers die een (bedrijfs)auto zoeken vaak te horen krijgen dat ze onvoldoende omzet hebben, kan financierenzondercijfers.nl wel financieren.
private lease

ikrij.nl

Private Lease

IKRIJ.NL is een toonaangevende Private Leasemaatschappij met oog voor persoonlijk contact en concurrerende maandprijzen. Wij bezorgen onze klanten zorgeloze mobiliteit voor een scherpe prijs per maand! Bijvoorbeeld: VW UP € 194,- p/mnd,
prive auto leasen

MijndomeinAuto

Particulier auto leasen Nieuw of Occasion

Transparante private lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden.

Yarden Uitvaartverzekeringen

Onze uitvaartconsulenten staan u graag bij als u alvast wilt nadenken over de invulling van uw eigen uitvaart. Ze hebben veel ervaring en helpen u met het in kaart brengen van de uitvaartwensen. Uitvaart verzekering afsluiten? Zie kosten en vergoedingen. Yarden ondersteunt en inspireert nabestaanden bij het organiseren van een begrafenis of crematie.
reisverzekering allianz

Reisverzekering Allianz Global

Wereldwijd marktleider

van reisverzekeringen en (pech)hulpverlening! Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit, servicegerichtheid en betrouwbaarheid.

 

Altijd op de hoogte...

...van onze wekelijkse aanbiedingen.