Hobby & Vrije tijd, Fitness

Regelmatig bewegen is gezond, u voelt zich beter, krijgt meer energie, vermindert het gewicht, versterkt de spieren en is goed voor de weerstand. Vele voordelen om te gaan sporten. In de categorie Fitness vindt u o.a. Fitnessapparatuur, fitnessaccessoires, sportschoenen, sportkleding en sportartikelen van diverse topmerken tegen betaalbare prijzen. Bekijk de vele online fitness shops bij 45plus.

Image

Avantisport - Sportschoenen & Sportkleding

Welkom bij Avantisport de beste en goedkoopste sportwinkel in sportschoenen en sportkleding. Bestel voor 19:30 dan heeft u het morgen in huis! Gratis verzending en retourservice en snel en veilig betalen.
LEES MEER
Image

Betersport - Fitnessapparatuur & Krachtapparatuur

Betersport is de specialist voor fitnessapparatuur en krachtapparatuur. Wij hebben een afwisselend assortiment van crosstrainers, massagetafels, spinningbikes tot halterbanken.
LEES MEER
Image

Fitness 24 - Fitness & Wellness winkel

Fitness24 is de specialist op het gebied van fitness en wellness in Nederland en België. U kunt bij ons online terecht of in één van onze winkels, waar onze specialisten u persoonlijk het juiste advies kunnen geven.
LEES MEER
Image

Fitnessapparaat - Fitnessapparatuur

Welkom bij Fitnessapparaat.nl de online specialist op het gebied van fitnessapparatuur zoals crosstrainers, loopbanden of hometrainers. 90% van onze artikelen leveren wij Gratis, wij leveren snel en eventueel kunt u uw artikelen ophalen in één van onze winkels.
LEES MEER
Image

Fitnessdelivery - Fitness & Sportvoeding

Fitnessdelivery is de specialist in Fitnessapparatuur. U vindt bij ons een ruim aanbod van fitness tot sportvoeding. Boven de € 75,- betaald u geen verzendkosten.
LEES MEER
Image

Fitnesskoerier - Fitnessapparatuur shop

De Fitnesskoerier is de webshop in Fitnessapparatuur. In onze shop vindt u fitnessapparaten, krachtsportartikelen en personal trainingsmaterialen. Bent u op zoek naar een crosstrainer, hometrainer, loopband of roeimachine dan bent u hier op het juiste adres! 
LEES MEER
Image

Homefitness 4 You

Homefitness4you is gespecialisserd in fitnessapparatuur zoals crosstrainers, loopbanden, hometrainers van bekende merken waaronder Powerplate, Tunturi, Tanita, Bremshey en MFT.
LEES MEER
Image

Sportbay - Sport & Vrijetijdsartikelen

Sportbay is een online shop die Sport en Vrijetijdsproducten aanbiedt tegen de beste deals. Merkproducten van hoge kwaliteit voor de allerlaagste prijs.
LEES MEER
Image

Triathlonaccessoires - specialist in Fitness & Wellness artikelen

Triathlonaccessoires.nl is de specialist op het gebied van fitness en wellness in Nederland en België. U kunt bij ons online terecht of in één van onze winkels, waar onze specialisten u persoonlijk het juiste advies kunnen geven.
LEES MEER

 

Altijd op de hoogte...

...van onze wekelijkse aanbiedingen.