Energie  Bespaar Kaart (EBK): Besparing van 30% op uw elektra rekening

De elektriciteit die in uw huis door de kabels loopt bestaat uit gebruikte en vuile elektriciteit. Het totale verbruik wordt aan u in rekening gebracht door uw energieleverancier. EBK elimineert de vuile elektriciteit die u niet gebruikt, waardoor uw elektra rekening 30% lager wordt!

 

GESCHIKT VOOR VRIJWEL IEDERE METERKAST.
Lees meer…

 

Met EBK bespaart u niet alleen 30% op uw elektra rekening, maar ook door stabiele en hogere efficiency van uw elektrische stroom verhoogt het de levensduur van  uw apparatuur en toestellen. Bovendien draagt u bij tot een schoner milieu! 

Er zijn twee soorten  kaarten; De kleine kaart ter grootte van een creditcard gaat tot 100 ampère (woningen, bars en winkels).  De grote kaart is geschikt tot 400 ampère m.n. voor bedrijven, garages, hotels, fabrieken, etc. en  is ca. 4 x zo groot (11 x 13 cm) als de kleine kaart. De kaarten zijn TUV gecertificeerd, SIRIM certificaat en nucleair certificaat.

De eerste 2 weken zal er weinig veranderen in het verbruik omdat de EBK zich eerst dient te stabiliseren.  Vervolgens ca. 12%-18%  besparing en in de tweede maand loopt de besparing op tot ca. 30%. Bij een grootverbruiker is een besparing gemeten van 38%.

De kaart, wordt geplakt met behulp van tape tussen de zekering schakelaars en de meter.

Ook voor andere en grotere elektra kasten kunnen EBK’s geplaatst worden.

Prijzen

Kleine kaart € 245,- ex BTW tot 100 Ampère (voor particulieren en winkels)
Grote kaart  € 495,- ex BTW tot 400 Ampère (voor bedrijven en grootverbruikers)

Particulieren hebben de investering (incl. BTW) bij elektraverbruik van  € 150 p/mnd in 6,7 maanden (besparing is € 45 p/mnd).
Winkels met een elektraverbruik van € 300 p/mnd hebben de aanschaf van ESC binnen 2,8 maanden eruit en besparen € 90 p/mnd.

Grootverbruikers hebben de investering bij elektraverbruik van € 500 of meer p/mnd terugverdiend in ca. 3,3 maanden.

U kunt zelf de terugverdienperiode uitrekenen  bij 30% minder kW verbruik. Uw maandelijks/jaarlijks verbruik staat op uw energierekening.

Bestellen? Neem contact op info@energiebespaarkaart.nl

 

 


 

Altijd op de hoogte...

...van onze wekelijkse aanbiedingen.