Voor iedere klus het gepaste gereedschap waaronder; Bouwmaterialen, Elektrisch gereedschap, Stationaire machines, Luchtgereedschap en artikelen die u nodig kunt hebben bij transport. Bekijk alle online shops en het assortiment.

Image

Bouwshop Online - bouwmaterialen

De Bouwshoponline is de shop voor bouwmaterialen. Wij hebben een groot assortiment aan Bouwmaterialen van bekende merken zoals: Bosch, DeWalt, Black&Decker, Bison, Philips, Altrex, AXA, Zwaluw, Skil, Gardena en nog vele anderen, tegen super lage prijzen!
LEES MEER
Image

Ferm24 - gereedschappen & accessoires

Ferm24 is het gereedschapsmerk van Nederland. Wij verkopen producten, waaronder Elektrisch gereedschap, Stationaire Machines, Luchtgereedschap en Accessoires over de hele wereld.
LEES MEER
Image

Formido - doe het zelf bouwmarkt

Formido de Deco Bouwmarkt en Doe het Zelf specialist van Nederland. Wij leveren meer dan 6500 artikelen, waaronder Laminaat, Ladders, Schuttingen, Gereedschap, Sanitair, Meubelen en Verlichting.
LEES MEER
Image

Geerdink - elektrisch gereedschap

Geerdink BV is de specialist in Elektrisch Gereedschap van bekende topmerken. In ons assortiment vindt u ook Accessoires en Onderdelen.
LEES MEER
Image

GYZS - ijzerwaren winkel

GYZS.nl is de professionele Gereedschap & Ijzerwaren winkel. Waarom GYZS? Bestelt u vandaag, morgen heeft u het product in huis, gratis verzending vanaf € 100,-, vele producten op voorraad, kwaliteitsproducten, A-merken, deskundig advies en garantie en goede service.
LEES MEER
Image

Max 4 Home - Doe het zelf producten

Max4home.nl is de online shop met producten voor in en om het huis, waaronder Tegels, Woondecoratie en Doe het Zelf producten.
LEES MEER
Image

Tuin en Bouwmarkt - voor de doe het zelfver

Tuin en Bouwmarkt is de online bouwmarkt voor de doe-het-zelvers! In ons assortiment vindt u meer dan 135.000 Bouw en Tuin artikelen.
LEES MEER

Altijd op de hoogte...

...van onze wekelijkse aanbiedingen.