Autoverzekering

Sluit een autoverzekering af voordat u schade door of met eigen auto rijdt! Kies de juiste verzekering voor uw auto en maak een keuze uit verschillende online autoverzekeringen

Image

Delta Lloyd

Bekende financiële dienstverlener met verzekeringen, vermogensbeheer en bancaire producten. Zowel voor particulieren als de zakelijke sector.
LEES MEER
Image

Diks autoverzekering

Bestaat al meer dan 40 jaar. Wij helpen u met het vinden van de beste autoverzekering tegen de laagste premie.
LEES MEER
Image

Happy Ouwer

De autoverzekeraar voor 55 plussers! *Direct verzekerd, 14 dagen bedenktijd, Géén poliskosten, Géén eigen risico*
LEES MEER
Image

Independer

De verzekeringssite die het beste in verzekeraars naar boven haalt. Wij hebben de beste voorwaarden en de beste prijzen. Wij helpen en adviseren u bij het afsluiten van de juiste verzekering.
LEES MEER
Image

Nederlanden van Nu

Is een dochter van Generali Schadeverzekeringen.Een scherpe premie voor uw autoverzekering? Lage kosten en geen onzin dekkingen. Prima voorwaarden en uitstekende schadeservice. Ook overige verzekeringen.
LEES MEER
Image

Netpolis

Hier vindt u de goedkoopste autoverzekeringen via onze snelste weg! Tot 50% goedkoper, Niet goed geld terug.
LEES MEER
Image

Premie.nl

Een onafhankelijke vergelijkingssite. Wij helpen je 24 uur per dag en 7 dagen per week bij het vinden van de beste en voordeligste verzekeringen.
LEES MEER
Image

Verzekeringssite.nl

Autoverzekeringen vergelijken. U krijgt de hoogste vergoedingen van alle vergelijkingssites, bezoekers krijgen 12% korting als u een verzekering afsluit en u kunt gratis opzeggen.
LEES MEER
Image

Witgeld

Gemakkelijk en eerlijk verzekerd. Wij geloven in verzekeringen die eerlijk zijn, zonder verborgen kosten en met een snelle en efficiënte schade afhandeling.
LEES MEER
Image

Zij Rijdt Beter

Dé autoverzekering voor vrouwen!
LEES MEER

 

Altijd op de hoogte...

...van onze wekelijkse aanbiedingen.