Relatie Dating

Op zoek naar een serieuze vriendschap, relatie of date? Hier vindt u alle soorten dates, waaronder daten voor alleenstaande mama’s en papa’s, christelijk daten, daten voor hoger opgeleiden, daten voor homo’s en lesbiennes, daten voor volslanke mensen, stedendating, daten voor 40 plussers, ondeugend daten, daten voor senioren en meer. Dating vormt een reeks van sites, die online dating mogelijk maakt. Vele sites hebben een specifieke doelgroep.  45plusbeurs.nl adviseert u van die sites gebruik te maken waar u abonnementsgeld voor mag betalen en niet die waar u per contact voor moet betalen. Dit laatste wordt nog wel eens uitgebaat.

logobeschrijvinglees meer
Image

50Plusmatch is de serieuze datingsite voor de 50-plusser

Vind hier uw partner, 59% is man en 41% is vrouw. Veilig daten vinden wij zeer belangrijk en daarom kijken wij naar alle profielen.
LEES MEER
Image

De Single Datingsite voor Alleenstaande Mama's

Op AlleenStaande-Mamas.nl kunnen single ouders zich inschrijven om op zoek te gaan naar contact met andere alleenstaande mama's. Ook kunnen alleenstaande papa's zich aanmelden alsmede deelnemers die open staan voor contact met alleenstaande moeders.
LEES MEER
Image

Alleenstaande Papas 

Dit is de datingsite voor alleenstaande papa's (en mama's) in Nederland.
LEES MEER
Image

Be2 vind de juiste Match

De wetenschappelijke persoonlijkheidstest van be2 vormt de basis van de juiste match. U ontvangt een analyse van uw persoonlijkheid en een nauwkeurige beschrijving van uw ideale partner.
LEES MEER
Image

DatingEasy op zoek naar vriendschap, date of serieuze relatie?

DatingEasy.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Meld je nu GRATIS aan en maak direct contact.
LEES MEER
Image

eDarling singles op niveau

eDarling helpt u zoeken naar de perfecte partner met een gedetailleerde persoonlijkheidstest.
LEES MEER
Image

Ematching daten voor Hoger Opgeleiden

Ematching is de online datingsite waar hbo'ers en academici een stabiele relatie vinden. Schrijf nu Gratis in!
LEES MEER
Image

Girls Dating daten voor homo's en lesbiennes

Wij zijn het ontmoetingscenterum voor homoseksuele singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, date of vriendschap.
LEES MEER
Image

Lexa de nr. 1 als het om Daten gaat

Waarom Lexa.nl? Maak een Gratis profiel aan, Gratis foto's bekijken, Gratis zoeken naar singles in uw buurt, Gratis flirts versturen, Gratis mobiele apps en meer.
LEES MEER
Image

Maatjemeer Match daten voor Volslanke singles

Steeds meer mensen in Nederland worden dikker en 4 op de 10 inwoners heeft met overgewicht te maken. Vanwege de grote aantallen is daten voor volslanke singles een drempel, daarom springen wij in, speciaal een datingsite voor mensen die een maatje meer hebben.
LEES MEER
Image

Match 4 Me voor Hoger Opgeleiden Singles

Match4me.nl is zowel in Nederland als in België, Zweden, Denemarken en Noorwegen actief. Bewust daten voor hoger opgeleiden biedt een groot voordeel, voldoende singles die aan het opleidingsniveau voldoen.
LEES MEER
Image

Nieuwe Relatie voor 40 plussers in Nederland & België

Nieuwerelatie.nl wil een goede, nette en eenvoudige datingsite zijn waar de inschrijvingen serieuze mensen zijn, die op zoek zijn naar een nieuwe relatie voor een redelijke prijs.
LEES MEER
Image

Ondeugend Daten spanning en romantiek

Bij Ondeugend-Daten.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten die op zoek zijn naar spannende dates zonder enige verplichting.
LEES MEER
Image

One2gether Travel Singel en Eenouderreizen

Alleenstaande en éénoudervakanties boek je bij One2gethertravel.nl Wij verzorgen gezellige en unieke reizen voor alleenstaanden singles.
LEES MEER
Image

Op zoek naar jou de Christelijke contactsite 

Wij zijn de christelijke contactsite van Nederland. Velen hebben het te druk om zich volop in het sociale leven te storten. Wij bieden jullie hulp aan! Nieuwsgierig? Meldt u dan nu aan.
LEES MEER
Image

Parship daten Hoger Opgeleiden

Datingsite voor hoogopgeleide singles. Biedt een unieke matchingsmethode met een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest.
LEES MEER
Image

Relatieplanet datingsite van het jaar!

Relatieplanet de populairste datingsite van Nederland en België. Wij zorgen voor succesvolle ontmoetingen tussen mensen voor een langdurige relatie, vriendschap of date. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop.
LEES MEER
Image

Seniorengeluk daten voor Senioren

Seniorengeluk.nl is de contactsite voor senioren die op zoek zijn naar een serieuze relatie, date of vriendschap. 
LEES MEER
Image

Stedendating daten in uw regio

Stedendating.nl is speciaal gericht op singles die gericht zoeken in steden, een dorp of date in uw regio.
LEES MEER
Image

Vijftigplus Dating voor 50 Plussers

Op een veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. Vijftigplusdating.nl controleert handmatig alle inschrijvingen op echtheid en onjuistheden.
LEES MEER
Image

Weetwiejedate Daten & Chatten

Weetwiejedate.nl helpt mannen en vrouwen aan een vaste relatie, date of mailcontact. Bij ons kunt u daten & chatten zodat je weet wie je date!
LEES MEER

 

Altijd op de hoogte...

...van onze wekelijkse aanbiedingen.