Aanbiedingen Leefomgevingsale

In de Categorie Aanbiedingen Leefomgeving vindt u Aanbiedingen, Kortingen en Kortingscodes m.b.t :

Auto/reisverzekering

‘Jij Leeft, Zelf Verzekerd’

Zelfverzekerd en vernieuwend is het nieuwe motto.
auto huren bij de buren

Snappcar

Auto huren bij de buren

Verhuurders kunnen een fors bedrag van de autokosten terugverdienen met het verhuren van zijn of haar auto. SnappCar is een van Europa’s grootste autodeel communities. Via SnappCar delen meer dan 200.000 gebruikers auto’s, busjes, campers tot zelfs limousines & trouwauto's met elkaar, dat alles goed verzekerd.
fietstassen,

Fietstas

Fietstassen, fietsmanden, fietskratten

en alle bijbehorende accessoires. Meer dan 1.000 verschillende fietstassen direct uit voorraad leverbaar.
auto onderdelen

Carpardoo

1 miljoen auto-onderdelen en accessoires

Het uitgebreide online-assortiment bevat onderdelen voor alle gangbare automerken en modellen. Door een kenteken in te voeren, weet de eindgebruiker ook direct welk onderdeel voor zijn of haar auto geschikt is. Dankzij de grote voorraad van Carpardoo.nl worden meer dan 90% van de onderdelen binnen 48 uur na de aankoop verzonden.
hond en kat

Max en Luna

Alles voor uw Hond of Kat

Sale

Bedden, Lifestyle, Speelgoed, verzorging etc
e-bike, elektrische fiets

Stella – e-Bike Project

e-Fiets van de zaak leasen -40%?

Als je 15 of zelfs 30 kilometer van je werk woont, is op de fiets komen vaak een te grote inspanning. Op een e-bike leg je deze afstand echter zonder problemen af. Met een aanschafprijs van minimaal 1000 euro is zo’n fijne elektrische fiets voor de meeste mensen nog wel een investering. Leasen via de werkgever kan dan een uitkomst zijn.
zonnepanelen huren

HalloStroom -40% energierekening

Zonnepanelen huren

Benodigd: eigen huis en eigen dak. Voor bespaarders; consumenten die de kosten van hun energierekening willen drukken; Milieubewusten; consumenten die graag rekening houden met het milieu; Investeerders; consumenten die de waarde van hun woning willen verhogen.
honden, katten

Pets Place

Hondensnacks

Geef een hondensnoepje als beloning, geef kauwsnacks om het hondengebit te verzorgen of geef een trainingssnack als je je hond wilt belonen. Bij Pets Place vind je snacks van o.a. SmartBones, Whimzees, Proline Boxby en Vitakraft

gratis voer voor kat en hond

Zooplus

Hondenvoer of Kattensnack

Zooplus.nl is dè online-dierenwinkel in Nederland. In ons assortiment met ruime keus vindt u meer dan 8.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren.

Yarden Uitvaartverzekeringen

Onze uitvaartconsulenten staan u graag bij als u alvast wilt nadenken over de invulling van uw eigen uitvaart. Ze hebben veel ervaring en helpen u met het in kaart brengen van de uitvaartwensen. Uitvaart verzekering afsluiten? Zie kosten en vergoedingen. Yarden ondersteunt en inspireert nabestaanden bij het organiseren van een begrafenis of crematie.
elektrische fietsen

Internet-bikes

Leader Sara SE 28 inch voor Dames en Heren

. Heeft interessante weekaanbiedingen die dus wekelijks veranderen. Het is goed dat u regelmatig de site bezoekt via 45plus.nl
save the ocean plastic

MBRC Plastic Soup Foundation

Plastic Soup Foundation

Onze oceanen worden overspoeld met plastic. Desastreus voor al het leven. Ook dat van ons. Tijd voor verandering. Tijd voor bewustzijn en een schonere oceaan. KOOP een Armband € 25 of Sleutelhanger € 15,- en steun het fonds!  30% van omzet wordt gedoneerd.
transportfiets, omafiets, elektrische fiets

Halfords

Fietsen-Auto accessoires

Transportfiets Vogue Elite Plus N3 van € 489 voor € 399 E-bikes Ruitenwissers Rain-X en RSV Gratis fiets apk à extra attentie geven.
elektrische fietsen

Fietsen

Matrabike

Ook overige fietsen, omafietsen, elektrische fietsen, sportieve fietsen.

 

Altijd op de hoogte...

...van onze wekelijkse aanbiedingen.